27 Μαρ 2007

Έναρξη


Τ
ελικά το πήρα απόφαση, μετά από σκέψεις και από αμφιβολίες για το αν αξίζει ή όχι να διατηρείς ζωντανό ένα blog είπα να το δοκιμάσω…

Οι αμφιβολίες μου πολλές, υπάρχουν τόσα πολλά, ποιος προλαβαίνει τελικά να τα διαβάσει και να ασχοληθεί ουσιαστικά μαζί τους; Για αρκετό καιρό, από τότε δηλαδή που ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός μου, το μόνο post που είχα ήταν απλά ένα δοκιμαστικό, όπως φαίνεται, λίγες φορές είχα την ανάγκη να γράψω αλλά πάντα με σταματούσε η σκέψη, άντε και το έγραψες, τι έγινε; τι άλλαξε; τι κέρδισες;

Μετά με απασχολούσε τι να γράψω σε ένα προσωπικό blog. Ειδήσεις; Γράφουν οι πάντες. Αποκαλύψεις; Δεν τις ξέρω δε θέλω να αντιγράφω. Προσωπικές εμπειρίες; Ποιον ενδιαφέρουν. Τα ενδιαφέροντα μου; Ίσως να είναι βαρετά και αδιάφορα. Ιστορίες; Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο σε αυτό. Ανέκδοτα; Υπάρχουν άλλοι που το κάνουν καλύτερα. Τελικά μήπως να κάνω κάτι με όλα τα παραπάνω; Θα το δοκιμάσω δε ξέρω τι θα βγει αν θα κρατήσει αν θα το βαρεθώ θα φανεί στη πορεία ο μόνος κριτής είναι ο χρόνος και δυστυχώς ο μόνος ουσιαστικός εξουσιαστής της ζωής μας.

Δε ξέρω αν είναι ειρωνική συγκυρία ή απλά τύχη ότι διάλεξα σήμερα, παγκόσμια ημέρα του θεάτρου, να ξεκινήσω αυτό το εγχείρημα με τη γραπτή υποκριτική άλλωστε όλοι μας όταν γράφουμε πρέπει να υποκριθούμε κάποιον, ακόμα και τον εαυτό μας, για να περάσουμε σε μερικές γραμμές όλα όσα θέλουμε να πούμε με τον τρόπο που θέλουμε. Καλή ανάγνωση και καλή μου παραμονή για όσο αντέξω!

buzz it!

3 Σχόλια:

Kwlogria είπε...

Το ότι γράφεις καλά, είναι ένας λόγος να συνεχίσεις; :)

Vsls είπε...

Όταν αυτό το λέει μια Κωλόγρεα έχει μεγάλη σημασία!
Σ'ευχαριστώ!

Dwro8ea είπε...

Oi proswpikes sou empiries endiaferoun aytous pou 8eloun na einai gyrw sou kai na ma8ainoun ti kaneis.. anekdota yparxoun polla.. ta nea eiani vareta.. kai to pio endiaferon kommati 8a itan i gnwmi sou gia otidipote travi3e tin prosoxi sou, pou mporei an epireasei opoion to diavasei kai na dei pragmata apo alli optiki gwnia.. gi'ayto min rwtas giati na to kaneis? apla kan'to!