14 Απρ 2007

Streets of Copenhagen

Έχω την συνήθεια να κάνω συχνά search στα blogs για πράγματα και ανθρώπους που εκτιμώ και θεωρώ ότι ίσως δεν είναι τόσο διαδεδομένοι όσο θα ήθελα. Ένας από αυτούς είναι και ο Bruce, σχεδόν καθημερινά κοιτάω αν κάποιος αναφέρθηκε σε αυτόν και αν γράφτηκε κάτι καινούριο μιας και στην Ελλάδα, παραδόξως, οι θαυμαστές του είμαστε δυσανάλογα λίγοι για το μέγεθός του.

Σήμερα λοιπόν καθώς έκανα search τον Springsteen, βρέθηκα μπροστά σε 3 καινούρια posts, από τους Ιφιμέδεια, βαρόμετρο και exastal, που είχαν το ίδιο θέμα, μάλλον θέαμα, τον Bruce μας να τραγουδάει σε ένα δρόμο της Κοπεγχάγης… Για το τραγούδι “Τhe River” δε θα γράψω κάτι έχουν ήδη γραφτεί και ειπωθεί πολλά… Απλά αυτή η σκηνή επιβεβαιώνει γιατί ο Bruce είναι πάντα ο δικός μας Bruce, το δικό μας Αφεντικό, μακριά από τα ψεύτικα φώτα της όποιας δημοσιότητας. Ο Bruce μας δε θα γίνει ποτέ "star" με τον τρόπο που οριοθετείται αυτός ο συνήθως εφήμερος όρος. Γι' αυτό είναι διαχρονικός και γι' αυτό ακόμα και όσοι δεν τον ζήσαμε όταν έπρεπε τον ακούμε τώρα σαν να μην έχουμε χάσει τίποτα από αυτά που προηγήθησαν... Είναι όλα μια φυσική συνέχεια, και η συνέπεια του μας κάνει να μένουμε κοντά του!

Καλή θέαση!


buzz it!

5 Σχόλια:

Kwlogria είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Kwlogria είπε...

O Bruce άρεσε τρελλά στη μαμά μου!! Ρε μπας και είσαι μαθουσάλας;

Vsls είπε...

Είμαι ένας κωλόγερος εγκλωβισμένος στο σώμα ενός άγλαρου τεκνού... Άσε δράμα...
Δεν ακολούθησες το καλό γούστο της μαμάς σου;

Ιφιμέδεια είπε...

Αγαπητέ μου vsls έχουμε ένα ακόμη κοινό. Την Τρικαλινή καταγωγή.

Εννοείται ότι συμφωνώ με όσα γράφεις γιά τον Springsteen!!!

Vsls είπε...

Αγαπητή μου Ιφιμέδεια σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Τελικά η bloggόσφαιρα είναι αρκετά μικρή! Πάντως αν το σκεφτείς δεν είναι και λίγο πράγμα να υπάρχουν δύο θαυμαστές του Bruce με Τρικαλινή καταγωγή!